آن که از او چیزى خواسته‏اند تا وعده نداده آزاد است . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
غدیر ، علم ، قرآن ، جوادی آملی ، جوان ، دانش ، دانشجو ، 16آذر ، امام حسین ، امام خمینی ، رمضان ، روز دانشجو ، آموزش ، ازدواج ، امام صادق ، امام علی ، فرهنگ ، عید ، صادق ، رهبر ، عشق ، کتاب ، کربلا ، کهکشان ، لینک امام حسین ، لینک عاشورایی ، مباهله ، محکومیت ، مخابرات ، مختلط ، مدرسه ، مرد ، مردم ، مرز های علم ، مشاهده کیهان ، مطالعه ، مظلوم ، معصیت ، مفضل ، مقام معظم رهبری ، مهندسی ، مهندسی فرهنگی ، مومن ، نماد ، نماز عید فطر ، هنر ، واسط فیض ، ولایت فقیه ، وهابیت ، یاد غدیر ، 13آبان ، رهبر فرزانه ، روابط ، صوم ، طاعت ، طلبه ، عبرت ، عزا ، عزای امام حسین ، علم بی نهایت ، علما ، علوم ، علی ، علی بن محمد ، فاطمه ، فرایند اطلاعاتی ، فرزانه ، فضل ، فهم ، فیزیک اتمی ، فیزیک هسته ای ، قرآن در زندگی بشر ، قرائت دین ، قربان ، قم ، کاظمین ، امام محمد باقر ، امتحان ، امیرالمومنین ، انرژی هسته ای ، انزجار از اسراییل ، اهل بیت ، ایزوتروپ ، اینترنت ، بزرگان ، بسیج ، بصیرت ، بیانات رهبر ، پاسخ علمی ، تاریخ کربلا ، تبلغ مجازی ، تحریف ، تحریفات عاشورا ، تخریب غزه ، تفسیر ، تلسکوپ ، تولید علم ، توهین ، جام جهانی ، جمعه ، جنایات اسراییل ، جنگ ، جواد الائمه ، ازدواج سالم ، اسراییل ، اسلام ، اعتماد به نفس در آموزش ، الگوی امت ، امام ، امام باقر ، امام جمعه ، امام جواد ، آموزش ازدواج ، آنفلوآنزا ، آیت الله جوادی آملی ، آیت الله خامنه ای ، آیت الله سبحانی ، آیت الله مکارم شیرازی ، آیت الله هادوی ، آیت الله وحید خراسانی ، اتم ، احکام رمضان ، ارتباط ودلبستگی به امام عصر ، ارزش ، روز قدس ، روزه ، زن ، زیستن ، سانتریفوژ ، سهام ، سی ان ان ، شبهات ، شخصیت اخلاقی ، شخصیت علمی ، شرایط ازدواج ، شعر ، شهادت ، شهید مطهری ، رنگ خدا ، امام رضا ، 2010 ، آژانس هسته ای ، آسیب های اینترنتی ، آشنایی با اصول ازدواج ، دانلود ، دختر پسر ، درس ، درس ازدواج ، دفاع مقدس ، دهه امامت ، دیدار روز عید فطر ، رابطه دختر وپسر ، رسم الخط ، رسول الله ، رفاقت ، حدیث ، خبرگزاری ، خصوصی سازی ، خطبه های عید فطر ، خطیب جمعه ، خوشبختی ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :11
بازدید دیروز :5
کل بازدید :96093
تعداد کل یاداشته ها : 76
04/1/14
6:52 ع
این پلی است تا با کاربران وعلاقمندان به شبکه افق در ارتباط وتبادل اندیشه باشیم.
برای ثبت نظرات،پیشنهادات وطرح های ابتکاری خود به این آدرس مراجعه کنید:

 
 ofogh-gh.blogfa.com/page/idea.aspx
 


88/7/27::: 8:51 ع
نظر()
  
  

جوانان شیفته فرمان امام صادق(علیه‎السلام)

امام صادق علیه السلام

مفضل بن عمرو نماینده امام صادق(علیه‎السلام) در شهر کوفه بود. او از طرف امام موظف بود به مشکلات دینی، مالی و اجتماعی مردم کوفه رسیدگی کند و در این رابطه با جوانان شهر ارتباط صمیمانه و مستحکمی برقرار کرده بود، برای همین عده‏ای این دوستی را نتواستند تحمل کنند، ناچار به شایعه و افتراء روی آوردند و مفضل و یارانش را به شرابخواری، ترک نماز، کبوتربازی و حتی به سرقت و راهزنی متهم کردند.

این گروه، که ابوالخطاب معزول و طرفدارانش از فعالان آن شمرده می‏شدند، شایع کردند که مفضل افراد بی مبالات و لاابالی را پیرامونش گرد آورده است. وقتی این شایعات به اوج رسید، گروهی از مومنان و مقدسان کوفه به محضر امام صادق(‏علیه‎السلام) چنین نوشتند: «مفضل با افراد رذل و شرابخوار و کبوترباز همنشین است، شایسته است دستور دهید این افراد را از خود دور سازد.»

امام صادق(علیه‎السلام) بدون این که با آنان در این باره سخن بگوید، نامه‏ای برای مفضل نوشته، مُهر کرد و به آنان سپرد تا به مفضل برسانند. حضرت تصریح کرد که نامه را خودشان شخصا به مفضل تحویل دهند.

آنان به کوفه برگشتند و دسته جمعی به خانه مفضل رفتند و نامه امام صادق(علیه‎السلام) را به دست مفضل دادند. وی نامه را گشود و متن آن را قرائت کرد. امام‏ به مفضل دستور داده بود که: چیزهایی بخرد و به محضر امام ارسال کند. در این نامه اصلا اشاره‏ای به شایعات نشده بود.

مفضل نامه را خواند و آن را به دست همه حاضران داد تا بخوانند. سپس از آنان پرسید: اکنون چه باید کرد؟ گفتند: این اشیاء خیلی هزینه دارد. باید بنشینیم، تبادل نظر کنیم و از شیعیان یاری جوییم. در واقع هدفشان این بود که فعلا خانه مفضل را ترک کنند. مفضل گفت: تقاضا می‏کنم برای صرف غذا در اینجا بمانید. آنان به انتظار غذا نشستند.

مفضل افرادی را به سراغ همان جوانانی که از آنها بدگویی شده و به کارهای ناروا متهم شده بودند فرستاد و آنان را احضار کرد. وقتی نزد مفضل آمدند، نامه حضرت صادق(‏علیه‎السلام) را برای آنان خواند. آنان، با شنیدن کلام امام صادق(‏علیه‎السلام) برای انجام فرمان حضرت از خانه خارج شدند و پس از مدت کوتاهی بازگشتند. هر کدام به اندازه وسع خویش روی هم نهاده و در مجموع دو هزار دینار و ده هزار درهم در برابر مفضل نهادند.

آنگاه مفضل به شکایت کنندگان که هنوز از صرف غذا فارغ نشده بودند نگریست و گفت: شما می‏گویید این جوانان را از خودم برانم و گمان می‏کنید خدا به نماز و روزه شما نیازمند است؟!

 

برگرفته از معجم رجال الحدیث، ج 19، ص 325.


  
  

آمریکا

نخستین دبیرستان غیر مختلط در لس‌آنجلس تأسیس و افتتاح شد.

به گزارش فارس، در این دبیرستان دانش‌آموزان دختر و پسر در کلاس‌های جداگانه درس می‌خوانند و در تالار سخنرانی، دخترها در یک ردیف و پسرها در ردیفی دیگر می‌نشینند.

هدف از تأسیس این دبیرستان ایجاد اعتماد به نفس در دخترها و تمرکز پسرها بر درس است.

ریشه جداسازی جنسیتی کلاس‌های درسی به مطالعاتی که مدیران مدارس انجام داده‌اند برمی‌گردد؛ بر اساس این مطالعات، تمرکز دانش‌آموزان دبیرستانی در کلاس‌های مختلط به راحتی از بین می‌رود.

این تحقیقات نشان‌ می‌دهد که دخترها به تدریج علاقه به دروس ریاضی و علوم طبیعی را از دست می‌دهند و در دبیرستان مهارت‌هایشان به شدت کاهش می‌یابد. مدیر این مدرسه اظهار داشت: اکنون شاهد کلاس‌های آرام‌تری هستیم


  

مالک جدید مخابرات ایران؟

مقدمه:

مخابرات ایران

میزان دخالت دولت ایران در اقتصاد، همواره یکی از مباحث مناقشه انگیز در میان نظریه پردازان و محافل اقتصادی در سالهای اخیر بوده است. اگر محدوده عمل دولت در اقتصاد را یک فضای دوقطبی فرض کنیم، در یک قطب شبه سوسیالستها، طرفداران اقتصاد دولتی و طرفداران سرسخت مالکیت عمومی قرار می گیرند که معتقدند دولت نه تنها می بایست بر کلیه فعالیتهای اقتصادی نظارت و دخالت داشته باشد بلکه می بایست در بسیاری از صنایع زیربنایی، خدمات عمومی و حتی در تولیدات  کالاهای مصرفی نیز نقش کارگزار را داشته باشد. در واقع با این نگاه، دولتها ارائه کننده سیاستهای پولی و مالی، تولید  کننده کالاهای اساسی، تنظیم کننده قواعد بازار عرضه و تقاضا و  در نهایت عرضه کننده انحصاری بسیاری  از کالاها و خدمات و حتی مشتری انحصاری برخی کالاها و خدمات است. در این رویکرد، بخش اقتصادی دولتی، بخش مسلط و قدرتمند اقتصاد است و بخشهای تعاونی و خصوصی در حد محدود و در حوزه های از پیش تعیین شده توسط بخش دولتی مجاز به فعالیت اقتصادی هستند. طرفداران این نظریه که در ادبیات اقتصاد سیاسی به "چپ اقتصادی" مشهورند؛ به ویژه در دهه 60  با تاکید بر نقش ممتاز دولت در تولید و توزیع و ایجاد عدالت، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران -به ویژه اصل 44 آن- که به روابط و اختیارات بخشهای اقتصادی دولتی،تعاونی و خصوصی  مربوط است را به گونه ای تفسیر می کردند که دولت انحصار صنایع سنگین، معادن، بانکداری، بیمه، راه آهن و خدمات هواپیمایی، صنایع مرتبط به نفت و گاز، برق، انرژی و مخابرات را بر عهده دارد.

این رویکرد منجر به ایجاد صدها شرکت و بنگاه اقتصادی خرد و کلان دولتی در حوزه های مختلف شد. شرکتهایی که هر کدام دارای پستهای مدیریتی مختلف، هیاتهای مدیره گوناگون و گردش مالی بسیار سنگین بودند. میزان دخالت دولت در اقتصاد کشور ما به حدی است که در طول سال های اخیر همواره بین 60 تا 80 درصد تولید ناخالص داخلی کشور در اختیار دولت بوده است .

ادامه مطلب...

  

رییس سازمان انرژی اتمی خبر داد:

ساخت سانتریفوژهای جدید در ایران

جام جم آنلاین: علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی امروز سه شنبه از ساخت نسل جدید سانتریفوژ و دستگاههای گریز از مرکز مورد استفاده در تاسیسات هسته ای با "قدرت جداکنندگی 5 " خبر داد و تاکید کرد که دانشمندان ایرانی تلاش خود را بر توسعه و تحقیق در امر انرژی هسته ای متمرکز کرده اند.

علی اکبر صالحی

صالحی در جمع خبرنگاران گفت: سازمان انرژی اتمی در تثبیت فناوری هسته‌ای ترتیبات اولویت‌داری را در نظر دارد و ما قصد داریم تا بر تحقیق و توسعه تمرکز کنیم تا تولیدات خود را بهتر کنیم.

وی افزود‌: مهندسین ما نسل‌های جدیدی از سانتریفیوژ را می‌سازند و در حال حاضر، زنجیره‌های 10 تایی و بزرگتر تست می‌شود که امیدواریم اخبار مسرت بخشی را در آینده در این زمینه اعلام کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد که سانتریفیوژ‌های کنونی قدرت جداکنندگی 2/1 دارند، ولی سانتریفیوژی که در حال حاضر تولید می‌شوند دارای قدرت جداکنندگی‌ 5 است.

وی گفت: ما تلاش می کنیم تا قدرت دستگاههای گریز از مرکز را به 10 برسانیم و معتقدیم چنین رقمی قابل دسترسی است و مقدمات آن نیز فراهم شده است.

ادامه مطلب...

  
   1   2      >
پیامهای عمومی ارسال شده
+ این پلی است تا با کاربران وعلاقمندان به شبکه افق در ارتباط وتبادل اندیشه باشیم. با ماهمراه باشید